badslippers puma

Bolsa de Valores de Lima
Jill Bell
Mensajes: 3
Registrado: Mié Oct 09, 2019 1:33 am

badslippers puma

Mensaje por Jill Bell » Mié Oct 09, 2019 1:54 am

ÿþNaast het uitbreiden puma schoenen van de geografische dekking van Zuid-Amerikaanse regio's om gevolgtrekkingen op patronen van matrilineaire onderverdeling te verfijnen, hebben we nieuwe analyses uitgevoerd op de demografische geschiedenis van poema, die consistent bewijs hebben onthuld van een recente populatie-uitbreiding in Zuid-Amerika, voorafgaand aan de re-kolonisatie van Noord Amerika: we hebben bloed- en weefselmonsters verkregen van 77 poema's, waaronder wilde individuen die zijn gevangen tijdens veldecologieprojecten, zijn gevangen door boeren of zijn gedood, evenals dieren in gevangenschap met een bekende geografische oorsprong (tabel S1). Daarnaast hebben we ook gegevens verzameld van 109 extra personen wier DNA al beschikbaar was in de deelnemende laboratoria.

AMOVA's werden uitgevoerd met behulp van st berekend uit een paarsgewijze matrix op basis van p-afstanden. Statistische significantie van st-waarden werd getest met behulp van 10.000 permutaties. Om het puma sneakers effect van eerdere aannames op de geografische onderverdeling van de poema te minimaliseren, hebben we een aantal verschillende scenario's getest om de best mogelijke manier te vinden om de historische populatiestructuur in deze soort weer te geven (d.w.z. degene die de geschatte st maximaliseert). puma sneakers dames Deze AMOVA's waren gebaseerd op twee steekproefsets: (1) Alleen Zuid-Amerika (SA): en (2) de volledige steekproef van SA, Midden-Amerika (CA) en Noord-Amerika (NA).

De MCMC-parameters waren dezelfde als in de eerste reeks Beast-analyses. Na verwijdering van opgenomen primersequenties en fragmentranden van lage kwaliteit werden dubbelstrengige sequenties voor een segment van 669 bp van het mtDNA ND5-gen verkregen voor 156 bemonsterde puma-individuen in Zuid-Amerika, 17 uit Midden-Amerika en 13 uit Noord-Amerika (tabel S1, figuur 1). Additionele sequenties van hetzelfde fragment werden verkregen voor twee P. yagouaroundi individuen. Geografische puma werkschoenen verdeling van de hier geanalyseerde Puma concolor monsters. Blauwe lijnen geven drie grote rivieren aan.

De verschillende kleuren geven de zeven groepen aan die zijn geïdentificeerd met de AMOVA (zie tekst en tabel 3 voor details): Noord-Midden-Amerika Noord-Amerika (NCA NA, in lichtroze), Zuid-Midden-Amerika (SCA, in donkerroze), Noord-Zuid-Amerika ( NSA, in donkergroen), Midden-Noordoost-Zuid-Amerika (CNESA, in middengroen), Oost-Zuid-Amerika (ESA, in lichtgroen), Midden-Zuid-Zuid-Amerika (CSSA, in lichtblauw) en Zuidwest-Zuid-Amerika ( SWSA, in het paars). De puma-gegevensset bevat 33 variabele sites (32 overgangen en één transversie), waarvan 25 fylogenetisch informatief waren (tabel 1).

Vanwege deze vermindering van het aantal sites werd het netwerk minder opgelost, maar de resultaten suggereerden nog steeds dat de outgroup nauwer verbonden was met Zuid-Amerikaanse en Zuid-Midden-Amerikaanse poema's dan met Noord-Midden- en Noord-Amerikaanse haplotypes. structuur in meer kwantitatief detail, we hebben verschillende rondes van AMOVA uitgevoerd, waarbij verschillende geografische clusteringstrategieën werden gebruikt. In de eerste fase, toen alleen Zuid-Amerikaanse poema's werden geanalyseerd, waren de st-waarden vrij hoog en statistisch significant, waarbij strategie 1c puma voetbalschoenen de hoogste algehele st opleverde (tabel 3).

De Bayesiaanse analyses uitgevoerd met Beast hielpen verder om licht te werpen op de historische demografische poema's zoals onthuld door het mtDNA. In de eerste analyseronde, waarbij vijf personen met de meest uiteenlopende haplotypes en twee jaguarundis werden gebruikt, schatten we het vervangingspercentage van het geanalyseerde ND5-segment op 2,054% per miljoen jaar (MY). Door dit substitutiepercentage toe te passen in de tweede reeks analyses, hebben we afgeleid dat de gemiddelde t MRCA van puma's 0,237 MYA is (95% HPD: 0,105-0,391 MYA). Voor Zuid-Amerikaanse poema's Imagen werd de gemiddelde t MRCA geschat op 0,211 (0,091-0,335) MYA.

Responder